NIRAS ALLK Domicile NS 02177

Over NIRAS

We streven ernaar het duurzame potentieel van onze opdrachtgevers te realiseren

NIRAS Nederland is een onafhankelijk advies- en engineeringsbureau. Op basis van de diepgaande kennis van onze experts van uw producten en processen, zetten wij uitdagingen en ambities om in duurzame oplossingen. Dit van het allereerste idee tot de volledig operationele fabriek. Met de focus op best-practice, innovatie en duurzaamheid, helpen wij bij het verbeteren van de prestaties en het waarborgen van bedrijfszekerheid.

Onze geschiedenis in Nederland begon al in 1994. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een organisatie met drie locaties, bijna 50 collega's en meerdere disciplines vanuit onze kernexpertise: process en packaging engineering binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Naast deze expertise zijn wij dé specialist in projectmanagement, hygiënisch ontwerp, digitaal ontwerp, commissioning en validatie en gebouwen (civiele techniek).

De NIRAS Group

Met onze meer dan 7.000 lopende projecten leveren we een mooie bijdrage aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's). In ons eigen dagelijkse werk leggen we de nadruk op verantwoordelijkheid en ethiek.

Wij zijn ondertekenaar van het UN Global Compact en lid van de International Federation of Consulting Engineers (FIDIC). Daarom zetten we ons in om een aantal internationale principes te ondersteunen.

We werken systematisch met een managementsysteem voor bedrijfsintegriteit (Business Integrity Management System) als hulpmiddel om elke vorm van corruptie en omkoping te voorkomen. Ons beleid is in overeenstemming met de aanbevelingen van de OESO en de FIDIC.

Lees meer over ethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zie ons jaarverslag over 2023

3000

medewerkers

61

kantoren

7000

projecten