Ida Johansen IDJO NS 10201 (2)

Carrière

Wil je jouw duurzame potentieel realiseren door middel van uitdagende projecten binnen de food? Bekijk dan de Nederlandse en internationale carrièremogelijkheden bij NIRAS.

NIRAS is een toonaangevend advies- en engineeringsbureau dat momenteel aan meer dan 7000 projecten werkt. Samen met onze opdrachtgevers stimuleren we duurzame ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Hiervoor voegen we toegewijde specialisten, projectmanagers en leiders toe aan ons team die verantwoordelijkheid nemen en het verschil voor onze opdrachtgevers maken. Je vindt bij ons een persoonlijke en informele cultuur en een platte managementstructuur die je de beste kansen biedt om zich zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Sluit je aan bij NIRAS en ontwikkel en realiseer jouw volledige potentieel. Wij zorgen ervoor dat je uitdagende taken krijgt binnen een werkomgeving waar werkplezier hoog in het vaandel staat.

Pas op voor valse wervingsaanbiedingen

NIRAS is zich ervan bewust dat sommige werkzoekenden berichten hebben ontvangen van mensen of organisaties die zich voordoen als NIRAS en valse wervingsaanbiedingen doen uit naam van NIRAS. Deze mensen of organisaties vragen je mogelijk geld of persoonlijke informatie voor een wervingsproces.

Maar weet dat NIRAS nooit geld aan kandidaten vraagt, noch persoonlijke informatie, behalve de informatie die wordt gevraagd op onze sollicitatieformulieren die je op onze officiële homepage vindt.

Als je niet zeker weet of jouw potentiële wervingsaanbod of verzoek echt of vals is, controleer dan het e-mailadres van de afzender en zorg ervoor dat de e-mail legitiem lijkt en een echt e-mailadres van NIRAS is. Je kunt ook contact opnemen met ons talent acquisitie-team via samp@niras.com of rechtstreeks schrijven naar de personeelsmanager die op de vacature op onze website is vermeld.

 

3000

medewerkers

61

kantoren

7000

projecten

Leer meer over de managementcultuur bij NIRAS

Bij NIRAS hanteren we een platte managementstructuur, waardoor het proces van beslissing tot actie kort is. 

Dit versterkt de samenwerking binnen het bedrijf en draagt bij aan de professionele ontwikkeling van de competenties van de medewerkers.